Városlista
2019. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Március 17. 08:47, vasárnap | Helyi
Forrás: Talpas Balázs

Ünnepi megemlékezés Kimlén - képes beszámoló

Ünnepi megemlékezés Kimlén - képes beszámoló

Március 15-én ünnepi megemlékezés és koszorúzás volt Kimlén a 48-as szobornál, majd a faluházban folytatódott az ünnepi program, ahol Eller Gizella polgármester köszöntötte a megjelenteket.

Ezután a helyi kulturális csoportok, a Kőváriné Molnár Tünde vezette horvát, az Adlovits Erzsébet által vezényelt német és a Wenczlerné Csiki Ilona irányította magyar énekkar, és a KUD.

Konoplje Tánccsoport bemutatója következett.

A Hegyeshalomban élő és alkotó amatőr festőművész, Leinwetterné Deák Magdolna képeinek tárlatát Biacsics Elvira ajánlotta a közönség figyelmébe, majd Eller Gizella polgármester vehette át a festőművész erre az alkalomra készített alkotását.

A kimlei képviselő testület határozata alapján idén is átadták a "Kimle Községért"" emlékérmet, melyet Kőváriné Molnár Tünde -a Mali Dunaj Énekkar vezetője- az énekkarért és Krankovits László a Kimlei Önkéntes Tűzoltó Egyesületben végzett munkájáért érdemelte ki, a közönség vastapsától kísérve.

A hangulatos műsor végén a kötetlen beszélgetések következtek fehér asztal mellett.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 23. 13:53, kedd | Helyi

XVIII. Néptáncfesztivál a Duna-Gyöngye Óvodában

Április 18-án került megrendezésre a XVIII. Népi Gyermekjáték és Gyermek Néptánc Fesztivál a dunaszentpáli Duna-Gyöngye Óvodában.

2019. Április 23. 07:00, kedd | Helyi

Menetrendi változások a tavaszi szünet alatt

Az ÉNYKK tájékoztatója a közlekedés rendjének változásáról

2019. Április 23. 00:00, kedd | Helyi

Kórustoborzó

A Győrzámolyi Bárdos Lajos Vegyes Kar szeretettel hívja és várja az énekelni szerető győrzámolyi és környékbeli Hölgyeket, Urakat,

2019. Április 23. 00:00, kedd | Helyi

Jobb ha el se dobod címmel újraindítja országos szemétgyűjtési akcióját a Magyar Közút

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2019. április 29-én újraindítja a korábbi sikeres szemétgyűjtési akcióját, immár „Jobb, ha el se dobod!” címmel.