Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2020. Október 01. 06:00, csütörtök | Helyi
Forrás: www.gysev.hu

Újra járnak a vonatok a vonalszakaszokon

Újra járnak a vonatok a vonalszakaszokon

A MÁV és a GYSEV október elsejével tíz vasútvonalon állítja vissza az eredeti menetrendet, ezek között a Csorna–Hegyeshalom vonal is szerepel.

A járványhelyzet miatt ideiglenes menetrendeket vezett be a MÁV és a GYSEV június 6-tól, ezeket felülvizsgálták, így október 1-jével tíz vasútvonalon állítják vissza az eredeti menetrendet. A változással ismét vonatok szállítják majd az utasokat pótlóbuszok helyet, és újraindítják a pótlás nélkül leállított járatokat is.

A GYSEV a Csorna–Hegyeshalom vonalon is visszaállítja a korábbi járatokat, így október elsejétől ismét naponta több vonat közlekedik majd a vonalon.

A részletes menetrendeket elérhetők a MÁV (www.mavcsoport.hu) és a GYSEV (www.gysev.hu) honlapján, valamint az állomási hirdetményeken.

Kép forrás: www.gysev.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: