Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. November 20. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: gymsmo.hu

November 17-én ül össze ismét a megyei közgyűlés

November 17-én ül össze ismét a megyei közgyűlés

A megyei képviselők november 17-én, pénteken délelőtt, a megszokott időpontban, 10.00 órakor kezdik meg ülésüket a Megyei Önkormányzati Hivatal (Győr, Városház tér 3. ) II. emeleti tanácstermében.

Elsőként „A megyében működő területi nemzetiségi önkormányzatok tevékenysége” című napirendet közmeghallgatás keretében tárgyalja a közgyűlés. E napirendi ponttal kapcsolatban a választópolgár felszólalhat.

Tájékoztató kerül a képviselők elé a turizmus helyzete Győr-Moson-Sopron megyében és a Nyugat-Dunántúlon címmel, majd tárgyalják a „Győr-Moson-Sopron Megyei Területrendezési Terv felülvizsgálatának előkészítése” című témát, illetve a megyei önkormányzat 2018. évi belső ellenőrzési tervét is. További napirendként alapítványi támogatásáról is döntenek, valamint tájékoztatót hallgatnak meg a Rába-Duna-Vág ETT működéséről, illetve a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj alapításáról és adományozásáról szóló rendelet módosításáról is döntenek.

Az ülés napirendje megtalálható: a www.gymsmo.hu honlapon a „Közgyűlés/Közgyűlések anyagai/2017. november 17.” címszó alatt.

http://www.gymsmo.hu/kozgyules.html

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére