Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Július 15. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Nekünk már természetes. Itt a szigetközi Clematis szappan

Nekünk már természetes. Itt a szigetközi Clematis szappan

A kézműves szappanok éppen attól hatékonyak, ami NINCS bennük! - vallja a szigetközi kézműves szappanokat gyártó cég, kozmetikai üzletág vezetője.

László Gyöngyit sok Olvasónknak nem kell már bemutatni, hiszen rendeléseinek nagy részét éppen térségünkből kapja. Vevőinek elégedettsége szájról szájra terjed.

Mégis, mit tudnak az általa kifejlesztett kozmetikai termékek? – ezzel a kérdéssel indítottuk a beszélgetést, miközben a raktárban járva az egész készlet-palettát bemutatta nekünk a vezető.

Engedd meg, hogy erre a kérdésre két lépésben válaszoljak

  • Az egyik ok, amiért vállaltam az interjút, az a kézműves termékekbe vetett hitem. Számomra a kézműves szó, hozzáállást jelent, mégpedig a legelkötelezettebb hozzáállást. A gyártás során a termékeket egyenként több, mint 20 alkalommal vesszük a kezünkbe, mire a vásárlóhoz eljutnak. Az első és az utolsó simításokat is szaktudással, szeretettel tesszük meg. Szívvel, lélekkel indítjuk útnak csomagjainkat is!

Nagyon fontosnak tartom, hogy az alapanyagok minőségétől a műhely tisztaságán át a késztermék csomagolásáig minden a legmagasabb színvonalon működjön. Igényes vagyok a munkámra és teljes felelősséget vállalok azokra a termékekre, amelyek a kezeim közül kerülnek ki. Itt kell azonban megjegyeznem azt is, hogy kézműves és kézműves termékek között is egyre nagyobb különbségek tapasztalhatók. Ezért érdemes mindig megnézni az összetevők listáját, hiszen ott vannak felsorolva a reklámokban nem kiemelt, fontos információk!

  • A válasz másik fele viszont egyértelműen arra vonatkozik, ami a fő szlogenem is lett. Ezek a szappanok attól hatékonyak, ami nincs bennük! Nincs bennük tartósítószer, sem állományjavító. A Clematis szappan a színtiszta természet feldolgozása egy csepp érzékiséggel, csábító, ötletes formákba öntve. Elegáns külsőben, természetesen!

Ez az a szappan, amit imádni fogsz! Ez az a szappan, amit nem szabad a fehérnemű fiókban dugdosni a csodás illata miatt. Ez az a szappan, amit bátran a bőrödre kenhetsz és amiért az majd a leghálásabb lesz érte!

Ezt tudja a Clematis Szappan!

Majd így folytatta:

Meg kell értenünk, hogy felelősek vagyunk a döntéseinkért! Talán sosem volt fontosabb megóvni és vigyázni egészségünkre, mint ma. Ha valaki Clematis szappant vásárol, tudnia kell, hogy jól választott, mert egy kíváló termék mellett tette le a voksát!

A Clematis Szappan Szalon küldetése:

Célunk, hogy szenvedélyes, kitartó munkával elérjük azt, hogy a mai kor embere felismerje az igazi értékeket a testápolásban. Segítségünkkel vesse össze tudatosan a kis manufaktúrákban megtalálható valódi kincseket az üzletek polcán található termékekkel. Ne a kényelem, hanem a tudatosság vezérelje vásárlóinkat akkor, amikor egyik legdrágább kincsét, az egészségét szeretné megóvni!

A szappan elsődleges feladata bőrünk tisztítása. – olvasható a Clematis Szappan Szalon bemutatkozó oldalán. - Szappanjaink tisztálkodás közben kíméletesen távolítják el a bőr elhalt hámsejtjeit, értékes, természetes összetevőikkel ápolják a bőrt. Mindezt úgy, hogy csak természet alkotta anyagok érintkeznek egyik legnagyobb felületű szervünkkel, a bőrünkkel! Hát nem csodálatos?

A Clematis név is erre utal?

Igen. Cégünk névadója a Clematis, a Szigetközben honos, gyönyörű, védett növény.
Rokonaival - a különböző színekben pompázó és kisebb-nagyobb virágzatú kúszónövényekkel - szemben a Clematis integrifolia vagy réti iszalag csak lila színben létezik. Egyedi, éppen ezért olyan értékes. "Szigetköz kincse” néven is ismert. Ezért kölcsönöztük ezt a nevet.


Bennünket meggyőzött – hitelesen és visszavonhatatlanul.

A Clematis Szappan Szalon specialitásai:

  • Céglogóval ellátott szappanok szállodáknak, egyedi elképzelésekkel fűszerezve, akár a specialitásokat beépítve, kreatív támogatással!
  • Kecsketejes levendula szappanok csodás formákba öntve
  • Harcos sport szappan – Koffeinnel, citrus illatban, a mindennapi harcosoknak!- hajmosásra is!
  • Esküvői egyedi köszönő szappanok – logózva, ültető kártyával

Ugye, hogy Téged is érdekel? Nézd meg a képeket a képgalériában!

Érdeklődj, Kérdezz, Hívd bátran!

László Gyöngyi

WEB.:www.clematisszappan.hu

Cím: 9172 Győrzámoly, Dr. Pécsi Gyula u. 24.

Mobil: +36304718757
E-mail: clematisszappan@gmail.com

Rendelj még ma!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.