Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2020. Április 03. 14:46, péntek | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Megnyitják a mosonmagyaróvári hulladékudvart

Megnyitják a mosonmagyaróvári hulladékudvart

Kedden, csütörtökön és szombaton lesz nyitva a hulladékudvar.

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft értesítési ügyfeleit, hogy 2020. április 14-től (kedd)a járványügyi szabályok figyelembevételével a szokásos rend szerint- kedd, csütörtök 9:00 - 17:00 óra; szombat 9:00 - 13:00 óra között -megnyitja hulladékudvarait.Díjhátralékmentes ügyfeleink lakcímkártya és a hulladékdíj befizetést igazoló bizonylat bemutatását követően helyezhetnek el hulladékot a hulladékudvarban.

A hulladékudvarban egyszerre csak 1 ügyfél tartózkodhat bent hulladék elhelyezése céljából. Maszk és kesztyű viselése kötelező!

A hulladékudvarban elhelyezhető hulladékokról awww.kisalfoldikhk.huweboldalon, a Hulladékgazdálkodás/Hulladékudvarok menüpontban tájékozódhatnak az ügyfelek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: