Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Május 06. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Luxus-magánkórházban, milliókért szül a Barátok közt sztárja

Luxus-magánkórházban, milliókért szül a Barátok közt sztárja

Legfontosabb a baba egészsége, s ez minden pénzt megér!

Luxus-magánkórházban hozza világra kisfiát a Barátok közt sztárja. Som-Balogh Edina a babája és saját maga biztonsága érdekében döntött így.

Som-Balogh Edina már jó ideje nem látható a Barátok köztben, hiszen hamarosan világra hozza kisfiát, Noelt. A szép kismama terhessége utolsó heteiben már csak a születendő babára koncentrál.

Az RTL napi sorozatának sztárja egy Budapest környéki magánkórházban hozza világra első gyermekét. - Edina és Krisztián a baba biztonságát tartja a legfontosabb szempontnak. Ebben az intézményben pedig elismert szakemberek dolgoznak, akik a várandósság alatt is eloszlatták Edina minden kételyét, és arra is van lehetőség, hogy a köldökzsinórvérből az őssejteket levegyék.

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki magánkórházban vállalkozik a szülésre. A Pénzcentrum.hu információi szerint a természetes úton történő szülés 400 ezer forinttól indul, a császármetszés 80-100 ezer forinttal drágább a hazai magánkórházakban, a szülésvezetés díja 100 ezer forint.

A szülésfelkészítés 5-10 ezer forint alkalmanként, a választott orvos díja 50 ezernél kezdődik. A köldökzsinórvér és csonk megőrzés 350-550 ezer forint közötti összegért kérhető a privát egészségügyi intézményekben, ahol természetesen minden kórházban töltött nap után is fizetni kell, alsó hangon 30-50 ezer forintot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.