Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Április 08. 09:58, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Levélen fogtak kábítószergyanús anyagot a rendőrök

Levélen fogtak kábítószergyanús anyagot a rendőrök

A mosonmagyaróvári nyomozók kábítószer birtoklása vétség és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki három helybéli férfit.

A járőrök Levélen, a Május 1. liget utca közelében intézkedtek egy személygépkocsi utasaival szemben 2020. április 7-én 20 óra 55 perckor, amelynek során átvizsgálták a ruházatukat és a járművet is. A rendőrök az egyik férfi övtáskájában alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot és egy digitális mérleget találtak. A jármű egyik tárolórekeszében az egyenruhások, szintén kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó alufólia-csomagra bukkantak, ezért mindkét férfit elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították. A velük szemben alkalmazott drogteszt mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a 23 és a 25 éves mosonmagyaróvári lakosokat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Miután az egyenruhások tudomására jutott, hogy a gyanúsítottak kitől vásárolták meg a szereket, az ő lakásában is kutatást hajtottak végre, amelynek eredményeként további kábítószergyanús anyagokat tartalmazó alufólia-csomagok és műanyag zacskó került elő. A 28 éves férfit a nyomozók elfogták, előállították, majd kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni