Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 16. 18:00, csütörtök | Helyi
Forrás: PÉLDA EGYESÜLET A SZIGETKÖZI GYERMEKEKÉRT

Közeleg a Példás Sport és Egészség Nap!

Közeleg a Példás Sport és Egészség Nap!

A rendezvényen megtudhatjuk, hogy mik azok a módszerek és eszközök, melyekkel gyermekeinket fejleszhetjük és megőrizhetjük hosszútávon is az egészségüket.

A Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért "Dobj egy labdát" kampánya egy újabb állomásához érkezett. Ezt a napot az egyesület tajai januárban álmodták meg, hogy szervezzenek a gyerekeknek egy INGYENES sport és egészségnapot. Egy olyan kivételes napot, melyet igyekeztek telerakni élményekkel, hogy a hasznos információkon felül, maradjon idő a játékra is.

A szervezők nagyon örülnénk, ha minél több család csatlakozna a felhívásukra és élnének a lehetőséggel, szép számmal eljönnének a rendezvényre, melynek izgalmas programját lentebb tekinthetik meg.

Amennyiben lehetőségük van rá, ismerjék meg az egyesület önkénteseit és próbáljanak ki minél több standot a gyermekeikkel. A rendezvény célja, hogy rálátást kapjanak kicsik és nagyok is arra, hogy hogyan vigyázzanak jobban a legfontosabbra; az egészségükre.

"Mozogjunk együtt és legyen egy közös élményekkel és mókával teli napunk."- üzeni az Egyesület elnöke, Deé Rita minden gyermeknek és szüleiknek abban a reményben, hogy aki csak teheti, ellátogat erre az izgalmasnak igérkező programra.

A rendezvény megnyitójára, melyet dr. Nagy István agrárminiszter úr tart, Mosonmagyaróváron a Flesch Központban, május 18-án, délután 13 órakor kerül sor.

Aki még több részletre kíváncsi a rendezvénnyel kapcsolatban vagy érdekli a
PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért munkája, eddig elért eredményei és jövőbeli tervei az kattintson IDE.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.