Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2021. Október 05. 16:22, kedd | Helyi

Jánossomorjai kézilabdázó 20 éves lány a cserbenhagyó gázoló áldozata

Jánossomorjai kézilabdázó 20 éves lány a cserbenhagyó gázoló áldozata

Jánossomorjai Sportegyesület kézilabda kapusa volt az a 20 éves lány, akit hétfő hajnalban gázolt halálra egy autós.

Hétfő hajnalban két balesetet is okozott az a sofőr, aki egyiknél sem állt meg, segítségségnyújtás nélkül továbbhajtott. Egy sötét színű terepjáróval Jánossomorján ütött el egy nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni. Nem sokkal később Mosonmagyaróváron is elütött egy biciklist, őt a mentők kórházba viték.

A Kisalföldnek nyilatkozott az elgázolt jánossomorjai lány édesanyja, aki a napilapnak elmondta: lánya a születésnapjára kapta a kerékpárt, hajnali fél 4-re ment volna dolgozni, de nem ért oda, a zebrán gázolták el. A sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A 35 éves szlovák sofőrt végül tegnap fogta el a rendőrség Mosonmagyaróváron,a rendőrség szerint drogozott is. Halálos közlekedési baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás ellene.

A jánossomorjai áldozatért ma este 19 órakor gyertyát gyújtanak és megemlékezést tartanak a jánossomorjai hármashalom emlékműnél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése