Városlista
2018. június 24, vasárnap - Iván

Hírek

2017. Szeptember 18. 14:00, hétfő | Helyi
Forrás: Dunaszeg Dunaszentpál Kunsziget közös önkormányzat

Európai Mobilitás Hét

Európai Mobilitás Hét

Hírek a kistelepülésekről: Dunaszeg- Dunaszentpál - Kunsziget

Az Európai Mobilitási Hét idei szlogene: "Közös út - közös jövő", a települések által alkotott mikrotérségi együttműködés fő mottója is egyben.

Az idei évben újdonságokkal is készülnek. A mikrotérségi vetélkedő játékszabályai is megváltoznak kicsit, valamint nemcsak szombatra, hanem a mobilitási hét más napjaira is szerveznek programokat, főleg a gyermekeknek

Érdemes lesz velük tartani, még akkor is, ha szombaton egyébként is sok helyi program várja az érdeklődőket.

A dunaszegi baba-mama börze és a polgárőrség által szervezett TeSzedd!, a dunaszentpáli Bozsik-torna vagy a kunszigeti KRESZ játszóház és ügyességi verseny résztvevői is nyugodtan csatlakozhatnak.

Regisztráció esetén ők is végigjárhatják a vetélkedő állomásait és részt vehetnek az ajándékok sorsolásán. Sőt, aki hulladékot gyűjt, külön ajándékra is számíthat.

Aki a programokon megéhezik és ellátogat a Csiszlói-tóhoz, bizonyosan nem marad éhesen. Egy fő szabály van csak: a gépi meghajtású közlekedési eszközöket otthon kell hagyni!

Így minden bizonnyal ismét egy jó hangulatú szombatot tölthetünk együtt szeptember 16-án.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 22. 18:19, péntek | Helyi

Megyei Nemzetiségi Nap és Megyei Értéknap Rajkán

Győr-Moson-Sopron Megye kultúrkincse nemzetiségekben és nemzetiségi értékekben rendkívül gazdag.

2018. Június 22. 17:50, péntek | Helyi

IV. Hegyeshalmi Bornapok

Hegyeshalom Nagyközségi Önkormányzat 2018. július 13-14. -én negyedik alkalommal szervezi meg a Hegyeshalmi Bornapok rendezvényét, melyre mindenkit szeretettel várnak. A rendezvény helyszíne: Stettni-tó

2018. Június 22. 16:40, péntek | Helyi

Álláslehetőség Dunakilitin

A Rácz és Rácz Pálinkamanufaktúra Kft. Dunakilitire keres 8 órában fizikai munkavégzésre, dolgozni akaró férfi munkaerőt.

2018. Június 21. 20:39, csütörtök | Helyi

Óvónéni kerestetik!

Duna-Gyöngye Óvoda – Dunaszentpál a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet.